Anlık Bildirim

Toys R Us'dan çocuklara Android tablet : Nabi


Oyuncak sektörünün önemli firmalarından Toys R Us, ürün gamına çocuklara yönelik hazırladığı yeni bir tableti daha eklemeye hazırlanıyor.

6 yaş ve üzeri çocuk grubuna hitap edecek Nabi tablet 7 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte kapasitif dokunmatik ekran, 533MHz hızında çift çekirdekli ARM Cortex-A9 mimarisinde işlemci, ön kamera, 4GB dahili depolama hafızası, WiFi, 3D oyun performansı için PowerVR SGX530 grafik birimi, 1080p HD video oynatma, 3000mAh gibi tatmin edici özellikler sunuyor.

Firma tablet içinde çocukca şeklinde tabir ettiği internette sörf, okuma ve TV izleme gibi fonksiyonlar barındıran Android işletim sistemi üzerine kurulmuş kişiselleştirilmiş bir arayüz kullanıyor.

Geliştirici FUHU firması ile ortaklık yapan Toys R Us tablete kendi Nabi uygulama mağazasını entegre etmiş. Çizim ve resim becerilerini geliştirmeye yönelik 30 uygulama barındıran Design Studio portalı, 30 adet çocuk kitabı, ilköğretim seviyesinde 22000 standart matematik eğitimi sunan Fooz Kinds University erişimi de önyüklü olarak sunuluyor.

Çocuklara yönelik bu arayüzün yanında büyüklerinde kullanabilmesi için daha gelişmiş bir Android tecrübesi sunan Anne Modu da tablete eklenmiş. İleride Toys R Us bir Baba Modu da tablete ekleyeceğini açıkladı.

Nabi modelinin ön siparişleri 200$ fiyatıyla başlamış durumda. 1 Aralık'da da dağıtıma başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim