Anlık Bildirim

Turing Phone'un sevkiyatı önümüzdeki yıla sarkacak

Daha önce 15 Aralık 2015'de satışa çıkacağı açıklanan Turing Phone'un ilk sevkiyatı ertelendi. Sağlamlığı ile dikkat çeken akıllı telefon 2016'nın ilk çeyreğinde kullanıcılarıyla buluşacak.
Turing Phone'un sevkiyatı önümüzdeki yıla sarkacak
 
Takip eden kullanıcılarımız hatırlayacaktır daha önce likit metal kasaya sahip Turing Phone'un özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. "Çelikten daha sağlam" sloganıyla üretilen akıllı telefonun yapımında "liquidmorphium" olarak adlandırlan ve içerisinde alüminyum, gümüş, bakır, nikel ve zirkonyumdan bulunduran likit metal alaşım kullanılıyor. Kasanın çelikten daha sağlam olmasına rağmen titanyumdan daha ucuz olmasına ekstra vurgu yapılan modelden ilk etapta 10 bin adet üretilecek.
Turing Phone'un ertelenme sebebi ise üretim sıkıntıları değil. Şirket akıllı telefon modeliyle birlikte bir de gerçek güvenlik ağlayan bir işletim sisteminin sözünü vermişti. Üretici android üzerinde özelleştirmeler yapılarak geliştirilen bu işletim sistemi henüz istenilen seviyede olmadığı için erteleme kararı almış durumda.
Turing Phone'un sevkiyatı önümüzdeki yıla sarkacak
 
Turing ertelemeyle birlikte kullanıcıların gönlünü almayı da unutmamış. Ön sipariş vererek telefonunu bekleyen kullanıcılar dilerlerse paralarını geri iade alabilecek ya da ufak hediyelerden faydalanabilecekler. Örneği 16 GB Turing Phone siparişi verenler ücretsiz olarak 64 GB modele sahip olabilecek.
Kısaca hatırlatmak gerekirse Turing Phone'un donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 piksel çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM, 16, 64 veya 128 GB dahili depolama alanı, 13 megapiksel arka kamera ve 3,000 mAh batarya yer alıyor. Akıllı telefonun Turing Phone'un 64 GB versiyonu 740 dolar, 128 GB versiyonu ise 870 dolar fiyatla satılıyor.
Turing Phone'un sevkiyatı önümüzdeki yıla sarkacak
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim