Anlık Bildirim

Twitter Zero ile Avea ücretsiz Twitter erişimi sunmaya başladı

Twitter Zero ile Avea ücretsiz Twitter erişimi sunmaya başladı

Sosyal ağların artık günlük yaşamımızın bir parçası olduğu günümüzde, erişim adına önemli adımlar atıldığınız görüyoruz. Facebook'un belirli bir bağlantı üzerinden ağına erişimi ücretsiz hale getirmesi sonrasında Twitter da benzer bir oluşum içine girmişti.

Twitter Zero olarak adlandırılan ücretsiz erişim imkanı giderek yaygınlaşıyor. Son olarak Avea da abonelerine yönelik ücretsiz Twitter erişimi kampanyası başlattı.

23 Ağustos 2013-15 Kasım 2013 tarihlerinde geçerli kampanya kapsamında, sadece mobile.twitter.com'a doğru yapılan bağlantılarda erişim ücretsiz olacak. Kampanyanın amacı internet erişiminin kısıtlı olduğu bölgelerde de ağa erişimi kolaylaştırmak. 

Bununla birlikte Twitter uygulamalarından yapılan erişimler, fotoğraf/video etkileşimi ve Twitter dışı linklere bağlanarak çalışan içerikler ücretsiz değil ve bu girişimler sırasında bir uyarı sayfası çıkacak. Sonrasında kullanıcı standart tarifeden ücretlendirilecek.

Kampanya yurt içinde yapılan bağlantılarda ve sadece ses hatlarında geçerli olacak. Blackberry APN ve Opera/Opera mini üzerinden yapılan bağlantılar da kampanyaya dahil değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim