Anlık Bildirim

VAIO, Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni telefonunu duyurdu

Bir zamanlar Sony'nin alt markası olarak ünlenen Vaio ilginç bir girişimle Windows 10 Mobile işletim sistemli yeni bir akıllı telefon tanıttı. 5.5 inçlik modelin detayları haberimizde.
VAIO, Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni telefonunu duyurdu
 
Yaklaşık 2 sene öncesine kadar Sony'nin bir alt markası olarak ünlenen Vaio, 2014 yılının Şubat ayında Japan Industrial Partners tarafından satın alınmıştı. Bu satın almanın ardından global pazarda pek fazla göremediğimiz marka yeni ürününü tanıttı.

Vaio markasını daha çok dizüstü bilgisayarlarda görsek de bu kez karşımıza çıkan ürün bir akıllı telefon oluyor. Phone Biz adındaki model 5.5 Full HD ekrana, Snapdragon 617 çipsete, 3 GB sistem belleğine ve arttırılabilir 16 GB depolama alanına sahip. Görüntüleme seçeneklerinde arka kısımda 13 MP ve ön kısımda da 5 MP kamera tercih edilmiş. Phone Biz'in pil kapasitesi ise 2800 mAh.
VAIO, Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni telefonunu duyurdu
 
Yekpare ve şık bir görünüme sahip modelin tasarım konusundaki dezavantajı ise ekranın altında yer alan büyük çerçeve boşluğu. Yayınlanan basın görselleri ise malzeme kalitesinin tatmin edici olacağını gösteriyor. Windows 10 platformunu seçen üreticinin bu konuda sıra dışı bir tercih yaptığını söylemek yanlış olmaz. Phone Biz Windows 10 ile birlikte gelen Continuum özelliğini de destekleyecek.

Japonya'da 430 dolardan satışa sunulacak modelin daha sonra diğer Asya ülkelerinde de satışa sunulabileceği konuşuluyor, ancak bu konuda henüz net bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4995 kez okundu.
14 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vaio, japan industrial partners ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim