Anlık Bildirim

VSCO CAM fotoğraf uygulamasının yeni sürümü yayınlandı

Visual Supply Company tarafından uzun zamandır Apple App Store üzerinde 1,79 TL fiyat etiketiyle satılan VSCO CAM uygulamasının yeni sürümü yayınlandı.
iPhone kullanıcıları tarafından beğenilerek kullanılan fotoğraf uygulaması VSCO CAM, yeni sürümü ile tamamen yenilenmiş ve çok daha modern hale getirilmiş ara yüze, yeniden geliştirilmiş görüntü işleme özelliklerine, birçok yeni filtre seçeneğine ve arttırılmış sosyal medya entegrasyon özelliklerine kavuştu. Ekran üzerine dokunarak netleme ve pozlama ayarlarına imkan veren, daha fazla manuel ayar yanında çekilen fotoğrafların harita üzerinden işaretlenmesini ve arttırılmış kontrol seçenekleriyle kolay kullanım vaat eden uygulama içerisine, ayrıca "VSCO PRESET PACKS" isimli hazır filtre paketleri de satın alınarak eklenebiliyor.
Bütün bu özellikleri yeni sürümünde ücretsiz olaraksunmaya başlayan fotoğraf uygulaması VSCO CAM, iOS 6.0 ve üzeri iPhone modelleri ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Apple Store üzerinde yayınlanan uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim