Anlık Bildirim

WWDC 2016 etkinliğinin tarihi belli oldu

Teknoloji devi Apple’ın yıl içerisindeki en büyük etkinliği durumundaki WWDC global geliştirici konferansı, bu yıl da 13-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Apple’ın mobil ve masaüstü işletim sistemlerinin yeni versiyonlarını görücüye çıkardığı geliştirici konferansı WWDC için bu yıl ki tarih aralığı da belli oldu. WWDC 2016 etkinliği, 13-17 Haziran 2016 tarihleri arasında San Fransisco’daki Moscone West konferans merkezinde yapılacak.

Tarih aralığı aslında resmi duyurudan önce ortaya çıkmıştı zira Siri, kısa bir süredir WWDC 2016 etkinliği sorularına tarih aralığı veriyordu. Sonrasında ise Apple tarafından resmi açıklama geldi. Konferansa başvurular 22 Nisan tarihine kadar alınacak. Sonrasında ise çekiliş yapılacak ve kazananlar 1599$ değerindeki biletlerini satın alabilecekler. 

WWDC 2016 etkinliğinde iOS 10 ve OS X 10.12 Fuji sürümlerinin duyurulması bekleniyor. iOS 10 sürümünde uygulamaların gizlenebilmesi, kendini yok edebilen mesajlar, performans artışı gibi yenilikler olacak. OS X 10.12 sürümünde ise Siri entegrasyonu ve Fotoğraflar uygulamasının geliştirilmesi söz konusu. Ayrıca tvOS ve WatchOS platformları da yeni sürümlere güncellenecektir. Elbette bunlar şimdilik iddialardan ibaret.

WWDC 2016 etkinliğinde donanım lansmanı olması da olası. Özellikle Apple Watch 2 için WWDC 2016 en uygun tarih. Ayrıca güncellenen işlemcileriyle MacBook ailesi, Mac Pro ve Mac Mini de sahnede boy gösterebilir. WWDC 2016 için paylaşılan görseller, oldukça yoğun bir gündem olacağına işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim