Anlık Bildirim

Wahoo'dan iPhone destekli dünyanın ilk bisiklet bilgisayarı



Teknoloji geliştikçe farklı ilginç ve faydalı ürünler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Wahoo firması, Apple'ın iPhone 4S ve 5 modelleri ile uyumlu ilk bisiklet bilgisayarını duyurdu.
Sporcular için ürettiği yardımcı aparatlar ile tanınan Wahoo firmasının, Apple'ın iPhone 4S ve 5 modelleri ile uyumlu olarak duyurduğu RFLKT isimli bisiklet bilgisayarı, iPhone modelleri ile Bluetooth 4.0 üzerinde bağlantı kurabiliyor ve cihazlar cebinizde ya da çantanızda dururken kontrol edilmesine imkan sağlıyor. RFLKT, üzerindeki tuşlar sayesinde firmanın bisikletçiler için özel olarak geliştirdiği spor uygulamasının zaman ayarlarını, veri ayarlarını ve diğer ayarlarının kontrol edilmesine imkan sağlıyor. Ayrıca cihaz ile iPhone üzerinde çalan müzik ayarlarının telefonlara ihtiyaç duyulmadan yapılmasına imkan tanıyor.
 
Wahoo'dan iPhone destekli dünyanın ilk bisiklet bilgisayarı
2.4x1.6x0.5 inç boyutlarında ve sadece 60 gram ağırlığında olan RFLKT bisiklet bilgisayarı, özel bağlantı aparatı ile beraber firmanın resmi sitesi üzerinden 130$ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
http://www.wahoofitness.com/Products/Wahoo-Fitness-Wahoo-RFLKT-iPhone-Powered-Bike-Computer.asp 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim