Anlık Bildirim

Wiko View 2 serisiyle çentikli tasarımlara devam

Bu yıl küçük veya büyük her şekliyle yoğun bir çentik akımı göreceğiz. Wiko View 2 akıllı telefon buna son örnek oldu. Wiko View 2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

MWC 2018 fuarı önceki yılların aksine adını hiç duymadığımız akıllı telefon üreticilerinin boy gösterdiği bir etkinlik oldu. Çinli Leagoo, Ulefone, Vernee, BlackView gibi firmaların yanı sıra Wiko gibi Avrupa kıtasından da üreticiler yer aldı. Hepsinin ortak özelliği ise çentikli tasarım.

Wiko View 2 özellikleri ve fiyatı

Wiko View 2 adıyla sahneye çıkan yeni akıllı telefon serisi yükselen trend çentikli tasarımı benimsiyor. İyi tarafı ise iPhone X değil de Essential Phone telefonuna benzer bir çentik tasarımı kullanması.

Ön kısımda yer alan 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası daire şeklindeki çentiğin içerisine yerleştirilmiş. Diğer sensörler ise ince üst kısımda toplanmış. Alt kısımda da bir miktar kalın bir çerçeve yer alıyor.

6 inçlik ekranında 1440x720 piksel çözünürlük sunan telefonda 19:9 görüntü oranı yer alıyor. 8 adet Cortex-A53çekirdekli Snapdragon 435 yonga setinden gücünü alan cihaza 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi eşlik ediyor.

 

Wiko View 2 serisiyle çentikli tasarımlara devam Tam Boyutta Gör

Telefon arka kısmında 13MP çözünürlüğünde Sony sensör yer alıyor. Karanlık ortamlarda başarılı çekimler vadeden telefonun ön kamerası da bokeh efekti ve yüz tanıma işleminde kullanılabiliyor.

3000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan model kutudan Android 8.0 Oreo ile çıkıyor. Wiko View 2 Pro modeli ise farklı olarak daha hızlı ve daha az enerji harcayan Snapdragon 450 yonga seti ile 16MP+16MP çözünürlüğünde çift arka kameraya sahip. Yeni seri 200-300 Avro aralığına konumlanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim