Anlık Bildirim

Yüksek kapasiteli batarya isteyenlere Asus ZenFone Max

MWC 2018 fuarına adeta damga vuran Asus’un sahneye çıkardığı son akıllı telefon modeli ZenFone Max M1 oldu. ZenFone Max M1 özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Asus’un yüksek kapasiteli batarya barındıran akıllı telefon serisi ZenFone Max, MWC2018 fuarında bir kez daha karşımıza çıkıyor. Yeni telefon da 18:9 akımından nasibini almış.

Asus ZenFone Max özellikleri

Yeni modeline ZenFone Max adını alıyor ancak isminin sonuna (M1) takısı ekleniyor. 5.5 inçlik IPS ekrana sahip olan ZenFone Max modeli 1440x720 piksel çözünürlük sunuyor.

Çerçeveleri biraz daha incelttiği görülen cihazın daha kompakt hale geldiği ifade ediliyor. Cihaz neredeyse 5 inçlik bir telefon ile aynı boyutlarda. Ekran-kasa oranı yüzde 83 civarında. Metal kasa ise 150 gram civarında bir ağırlığa ulaşıyor.

Telefon bölgeye göre değişen konfigürasyona sahip. Yonga seti tarafında oldukça eski 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 425 veya 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 430 yonga seti yer alıyor. Yani versiyonlar arasında önemli bir performans farkı olduğunu söyleyebiliriz.

Yonga setine göre 2GB RAM veya 3GB RAM bellek yanında 16GB/32GB arttırılabilir kapasiteye yer verilecek. Fiyatlar da elbette buna göre değişiklik gösterecek.

Arka kısımda 13MP+8MP çözünürlüğünde kamera 120 derecelik açıya ulaşabiliyor. Ayrıca faz algılamalı otomatik odaklama mevcut. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. 4000mAh kapasiteli batarya uzun kullanım sürelerine imza atıyor. Model için henüz bir fiyat yok.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3887 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc2018, asus zenfone max m1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim