Anlık Bildirim

Windows 8 Yayın Önizleme sürümü resmi olarak indirmeye sunuldu


Microsoft'un yıl sonuna doğru piyasaya sürmeyi planladığı Windows 8 işletim sisteminin ilk betası olan Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü, 24 saatte 1 milyon indirme sayısını geçerek önemli bir başarıya imza atmıştı. Windows 8 tarihteki en çok denenen Microsoft işletim sistemi oldu.

Nihai sürümden önceki sürüm olan Windows 8 Yayın Önizleme sürümün ise bu ayın ilk haftası kullanıma sunulacaktı. Microsoft bir sürpriz yaparak saatler önce sürümü indirmeye sundu.

Bir basın duyurusuyla yayınlanan bu sürümde daha hızlı bir tecrübe ve Türkçe dahil 14 dil desteği geliyor. Daha önce ortaya çıktığı gibi Bing Travel, Bing News, Bing Sports, Gaming, Music Xbox uygulamaları bu sürümde kullanıcıya sunulacak. Mail, Photos ve People uygulamaları da önemli geliştirmelere sahne oldu.

Yeni Aile Güvenliği özellikleri, optimize edilmiş Adobe Flash Player desteği kazanan IE10, geliştirilmiş çoklu monitör desteği, Başlat menüsü için artırılmış kişiselleştirme desteği gibi pek çok yenilik yeni sürümde kullanıcıları bekliyor.

Yayın Önizleme sürümü ile Microsoft Windows 8 yükseltme programını da başlatıyor. 2 Haziran'dan 31 Ocak tarihine kadar sürecek kampanyada uyumlu bir Windows 7 bilgisayar alanlar 14.99$ karşılığında Windows 8 Pro versiyonuna yükseltilecekler. Program 131 ülke pazarında geçerli olacak.

Windows 8 Yayın Önizleme sürümünün indirme bağlantılarına kaynak linkinden erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11973 kez okundu.
39 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, windows 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim