Anlık Bildirim

WordPress şirketlere özel yeni blog servisini duyurdu

WordPress şirketlere özel yeni blog servisini duyurdu

İnternet dünyasının en önemli blog servislerinden birisi olan WordPress, işletmelere yönelik yeni bir servisin duyurusunu yaptı.

Firma Enterprise adıyla şirketler için aylık 500$ tutarında özel hizmetlerden oluşan bir paket sunmaktaydı. Ancak paketin fiyatı nedeniyle ilgi görmemesi sonucu firma, daha ekonomik ve hizmetleri tek çatı altında toplayan WordPress Business hizmetini devreye soktu.

Blog sahibi olmak isteyen ancak ayrıntılara ayıracak vakti ve tecrübesi olmayan şirketlere hitap eden hizmet yıllık 299$ bedel talep ediyor. Hizmetin içerisinde sınırsız depo alanı, 50 premium tema, video portalı, tasarım araçları, canlı sohbet desteği, ücretsiz alan adı gibi özellikler bulunuyor. Bu özellikler ayrı ayrı alındığında oldukça pahalı. Alan adı ve hosting yönetimi paketi yıllık 99$, temaların adedi 50$, 200GB depolama alanı yıllık 280$ olarak örnek verilebilir.

Ücretsiz olarak önemli özellikler sunan WordPress, gelir metodunu ise pek çok bireysel ve kurumsal ücretli özelliğe endekslemiş durumda. Yeni paket ile daha çok müşteriye ulaşılması hedefleniyor 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim