Anlık Bildirim

Minecraft: Story Mode, interaktif hikaye özelliğini koruyarak Netflix’e geldi

Minecraft’ın seçimleri size bırakarak hikayeyi belirlemenizi sağlayan hikaye modu Netflix’e eklendi. İnteraktif olarak hem oynayıp hem izleyebileceğiniz Netflix versiyonu için ilk 3 bölüm yayınlandı.
Minecraft: Story Mode Netflix'e geldi Tam Boyutta Gör
Minecraft: Story Mode olarak adlandırılan popüler oyuna ait interaktif hikaye uzun süredir piyasadaydı. Yaptığı anlaşma ile Netflix, Minecraft Hikaye Modu’nu kendi platformuna eklemeyi başardı. Bölümleri bir yandan izlerken bir yandan da yapacağınız seçimlerle hikayeye kendiniz yön verebileceksiniz.

İlk 3 bölüm yayında

Minecraft: Story Mode’un orijinal halindeki kadar hareket kabiliyeti tabii ki sunulamayacak (Örneğin ana karakter Jesse’yi hareket ettiremeyeceksiniz.) ama hikayenin interaktif olarak ilerleme özelliği korunacak. Netflix üzerinde ilk 3 bölüm yayınlanmaya başlandı bile. İlk sezonun son iki bölümü ise 5 Aralık tarihinde yayınlanacak. İkinci sezonun Netflix üzerinde yer edinip edinemeyeceği ise maalesef bilinmiyor.

Minecraft: Story Mode'a Netflix iOS, konsol, akıllı televizyon ve bilgisayar uygulamaları üzerinden erişilmesi mümkünken Android tarafında Netflix mobil uygulaması destek vermiyor. Türkiye'den de erişilebilen interaktif hikayeyi buradan izleyebilirsiniz. Hem Türkçe dublaj hem de Türkçe altyazı seçeneği sunulmuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim