Anlık Bildirim

Yeni "Lucid Sleep" özelliği ile Chromebook'lar uyku modunda internete bağlı kalabiliyor

Yeni 'Lucid Sleep' özelliği ile Chromebook'lar uyku modunda internete bağlı kalabiliyor
  
Bir çoğumuzun bildiği gibi Chromebook'lar Google'ın geliştirdiği Google Chrome OS işletim sistemini kullanan dizüstü bilgisayarlardır. Chromebook modeller genelde günlük işleri halletmek için tercih edilen modeller olsalar da işletim sistemi yapısı ile genelde internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır.

İnternet bağlantısı ile Google servislerinin de aktif olarak kullanılabildiği chromebooklara "Lucid Sleep" özelliği eklendi. Uyku modundayken internet bağlantısının açık kalmasını sağlayan bu küçük yenilik aslında bir çok kişi için önemli sayılabilir. Cihaz uyku moduna geçtiğinde hazırlanan dökümanların kaydedilmesi, her yerden ulaşılabilmesi, bilgilerin senkronize edilmesi, bildirimlerin alınması gibi bir çok olay bu sayede artık bilgisayar uyku modundayken de yapılabiliyor.

Kullanmak isteyen Chromebook kullanıcıları "Keep WiFi on during sleep" (Uyku modunda WiFi bağlantısını açık tut) seçeneğini işaretleyerek Lucid Sleep özelliğinden faydalanabilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim