Anlık Bildirim

Çin’den yeni bir fiyat performans telefonu daha: Coolpad m3

Çinliler fiyat performans cihazlarını çıkarmaya devam ediyorlar. Yine bir başka üretici, Coolpad m3 isimli uygun fiyatlı modelini tanıttı. Gelin cihazın detaylarına haberimizde bakalım.
Yeni bir fiyat performans telefonu: Coolpad m3 Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda adı Xiaomi ile yaşadığı patent kavgaları ile gündeme gelen Çin'li Coolpad markası yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Shenzhen merkezli şirket, Coolpad m3 isimli yeni fiyat performans modelinin detaylarını paylaştı.

Coolpad m3 özellikleri

Çinin popüler alışveriş sitesi Aliexpress’in en büyük rakibi JD.com üzerinde satışına başlanan cihaz, 5.83 inçlik, 1512x720 çözünürlüğünde LCD ekran ile birlikte geliyor. 13 MP + 5 MP arka kamera paketine ve ön kamera kısmında ise yapay zeka destekli 5 MP çözünürlüğe sahip. Ön kamera, cihazın üst kısmında bulunan çentik içerisine konumlandırılmış Mediatek MT6750 çipsetinden gücünü alacak yeni model, 4G, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantı seçeneklerini sunuyor. Yeni çıkan bazı telefonların aksine 3.5 mm jakının da unutulmadığı Coolpad m3, 4 GB RAM ve 32 GB hafıza ile birlikte geliyor. İsteğe bağlı olarak MicroSD kartla depolama boyutunuzu arttırabilirsiniz. 149.8 x 72.3 x 8.95 mm ve 171 gram ağırlığındaki fiziksel özelliklerine, görece küçük sayılabilecek 2800mAh bataryası eşlik ediyor. Parmak izi okuyucu ise arka tarafa konumlandırılmış.

Özellikleri ile her ne kadar yeni bir şey sunmamasına rağmen, Coolpad m3 kullanıcıları fiyatı ile etkilemek istiyor. JD.com üzerinde satışı başlamış olan modelin fiyatı 115 dolar olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim