Anlık Bildirim

Yerçekimi filminin görsel efektleri Dell Precision iş istasyonlarında geliştirildi

Yerçekimi filminin görsel efektleri Dell Precision iş istasyonlarında geliştirildi

Bilindiği gibi bilim-kurgu ve aksiyon yapımlarında görsel efektler çok önemli bir yer tutuyor ve efekt uzmanlarının da en performanslı video üretimi için güçlü iş istasyonlarına ihtiyacı oluyor. Dell Precision bu noktada pek çok efekt uzmanı tarafından tercih edilen bir marka.

Dell yaptığı duyuruda Precision iş istasyonlarının yüksek performans ve hızlı görüntü oluşturma süreleri sayesinde Oscar ödüllü Yerçekimi de dahil pek çok 3D animasyonlar ve görsel efektlerin oluşturumasına tercih edildiğini açıkladı.

Yerçekimi, Demir Adam 3, Mclaren F1 Tooned animasyon serisi ve James Bond Skyfall'un jenerik çalışmalarını gerçekleştiren Framestore şirketi Dell Precision iş istasyonlarını tercih ediyor.

Dijital hizmet ajansı Visual Art da Battlefield 4 global lansmanında sinematikleri de içeren karmaşık sahneleri hayata geçirmek için Dell Precision iş istasyonlarını kullandı. 

Ayrıca Dell Precision iş istasyonları, Converse - FADER FORT projelerinde ses - video yakalama, kodlama ve canlı yayınların editoryal çekimini oluşturmak için de kullanılacak. Dell, festivale gidenlerin Dell Precision'da üretilmiş kişisel bir Austin videogramı yaratmasına ve sosyal medya aracılığıyla paylaşmasına olanak tanımak için Adobe ile işbirliği yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
770 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, dell
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim