Anlık Bildirim

Yıllar sonra Tiny Wings oyunu güncelleniyor

iOS tarafının en beğenilen zorlu sonsuz koşu oyunlarından olan Tiny Wings, iki yıl aradan sonra güncelleniyor. Oyun en son 2014 yılında iPhone 6 serisi için güncelleme almıştı.

İndirmeye sunulduğu dönemde App Store listelerini alt üst eden ve fenomen oyunlardan birisi haline gelen Tiny Wings, yıllardır aynı platformda istikrarını sürdürdü. Oyun iki yıl aradan sonra Noel öncesinde sürpriz bir güncelleme aldı.

Yılların Vazgeçilmezi

Andreas Illiger tarafından 2011 yılında indirmeye sunulan Tiny Wings, kendinden sonra gelen Flappy Bird gibi yapımlara da ilham kaynağı oldu. Öğrenmesi ve alışması oldukça zor olan Tiny Wings, bağımlılık yapar hale gelmişti. Sadece iOS kullanıcılarının oynayabildiği oyun en son 2014 yılında iPhone 6 serisi için güncelleme almıştı.

Oyunun yeni güncellemesi, diğer kuşlarla yarışabildiğiniz çok zor olan Uçuş Okulu moduna Gupy Islands adında 5 yeni seviye ekliyor. Ayrıca oyunun Apple TV için olan sürümüne de kontrolcü desteği getirildi. Yeni güncelleme şüphesiz kullanıcıları tekrar oyuna çekecektir. Tiny Wings ücretsiz olarak sunuluyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim