Anlık Bildirim

Youtube mp3 dönüştürücü siteler nasıl kullanılır? Kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Youtube'da izlediğimiz videoları cihazınıza indirmek için kullanabileceğiniz youtube mp3 dönüştürücü siteleri nasıl kullanılır? Youtube mp3 dönüştürücü kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Youtube mp3 dönüştürücü siteler nasıl kullanılır? Kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? Tam Boyutta Gör
 

Dünyanın en popüler video izleme sitesi olan Youtube’da neredeyse herkese hitap eden milyonlarca içerik bulunuyor. Öyle ki Spotify ve Apple Music gibi servislerde pek çok şarkı bulunmasına rağmen sevdiğimiz bazı şarkıları hala sadece Youtube üzerinden dinleyebiliyoruz. Bu şarkıları tarayıcıdan dinlemek yerine cihazımıza indirmek istediğimizde youtube mp3 dönüştürücü kullanmamız gerekiyor. Peki youtube mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır? Youtube mp3 dönüştürücü kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Youtube’daki videoları mp3’e dönüştürmek için kullanılan yöntemlerden biri olan youtube mp3 dönüştürücü kullanımı oldukça basit. Dönüştürme işlemi için girdiğiniz sitede genellikle bir arama çubuğu bulunur. Buradan arama yapabilir ve çıkan sonuçlar arasından istediğiniz videoyu seçip indirebilirsiniz. Ya da Youtube’dan seçtiğiniz bir videonun linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilir ve dönüştürme işlemini başlatabilirsiniz.

Çoğu mp3 dönüştürücü sitesinde limit yoktur. Dilediğiniz kadar videoyu mp3’e dönüştürebilirsiniz. Fakat youtube mp3 dönüştürücü siteleri arasında cihazınıza virüs bulaştırmaya hazır siteler de var. Virüs ihtimalini azaltmak için öncelikle kullanacağınız siteyi iyi araştırıp hakkında iyi-kötü yorum var mı bakmanız gerekiyor. Sitede karar kıldığınız zaman indirme butonuna basmadan önce dosya uzantısının .mp3 olduğuna dikkat etmelisiniz. Exe, zip, rar uzantılı dosyalar virüslü çıkabiliyor.

Son olarak, youtube mp3 dönüştürücü sitelere girerken antivirüs programınızı etkinleştirmekte fayda var. Sizin farkında olmadığınız durumlarda antivirüs programınız sayesinde cihazınıza virüs bulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16631 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube mp3 dönüştürücü, mp3 dönüştürücü ve
2 etiket daha müzik indirme Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim