Anlık Bildirim

Zen Pinball, Star Wars temalı masalarla güncellendi

Zen Pinball, Star Wars temalı masalarla güncellendi
ZEN Studios tarafından Android, iOS, PC, Mac ve konsollar için geliştirilen pinball oyunu Zen Pinball, aldığı yeni güncellemeyle birlikte Star Wars temalı masalarına kavuştu.

Android ve iOS versiyonu ücretsiz olarak sunulan oyun, üç yeni Star Wars temalı masayla birlikte toplamda 18 farklı masaya sahip olurken; Star Wars: Episode V, Star Wars: The Clone Wars ve Boba Fett olarak adlandırılan Star Wars temalı masalarda Luke Skywalker, Boba Fett, Anakin Sky Walker ve Ahsoka Tano gibi karakterler üç boyutlu modellemeleri yer aldı.

Kaliteli grafikleriyle diğer pinball oyunlarından ayrılan yapımın mobil versiyonunda ücretsiz olarak oynanabilir tek bir masa bulunurken, oyuncuların geriye kalan 17 masaya 1.79 TL veya 3.59 TL arasında değişen ödemeler yapması gerekiyor.

Star Wars temalı yeni masalarıyla farklı bir pinball deneyimi sunan Zen Pinball'ın mobil versiyonuna aşağıdaki market linklerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, yapımın diğer platformlardaki versiyonu içinde kaynak linkini kullanabilirsiniz.

Google Play - Zen Pinball 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim