Anlık Bildirim

Zorlu şartlara özel hazırlanan Recon Jet gözlük modeli yine ertelendi

Recon Instruments tarafından zorlu şartlara özel olarak geliştirilen akıllı gözlük modeli Recon Jet, 5 Haziran, 17 Temmuz, 7 Ağustos, 4 Eylül sonrası şimdi de 25 Eylül tarihine ertelendi. Bu ertelemeye neden olarak ise firma tarafından son dakika keşfedilen donanım ve tasarım problemleri gösterildi.
Sağ gözün altına denk gelecek ufak bir ekran üzerinden kullanıcıların farklı içeriklere erişmesine imkan tanıyan Recon Jet, ivmeölçer, jiroskop, altimetre, termometre gibi sensörler ile farklı veriler hakkında bilgi verebiliyor ve daha çok zor koşullarda kullanılmak üzere Google Glass'dan çok daha sağlam yapıda geliştiriliyor. Wi-Fi, Bluetooth ve GPS gibi kablosuz bağlantı seçenekleri yanında, sporcular için hazırlanan ANT+ fitness cihazlarıyla da bağlantı kurabilen Recon Jet, önünde yer alan HD kamera ile video çekim yapabiliyor. Gücünü dahili çift çekirdekli 1 GHz ARM Cortex-A9 işlemciden alan gözlük (Ayrıca 1GB Ram ve 8GB dahili depolama alanı), dokunmatik kontrol seçenekleriyle yönetilebiliyor ve ayrıca gövdesinde hoparlör ve mikrofon da yer alıyor.  
Bağlandığı iOS ile Android işletim sistemli tablet ya da akıllı cep telefonları ile ortak olarak çalışabilen ve Android tabanlı olarak açık kaynak koduyla geliştirilen Recon Jet, kullanıcıların gözleri önüne 16:9 WQVGA 30-inç HD sanal görüntü getirebiliyor.
Yapılan erteleme ile beraber ürünün fiyatında da 100$'lık bir artış gerçekleştirildi. Meydana gelen son gelişmeler sonucunda 699$ fiyat etiketiyle 25 Eylül tarihinde satışa çıkacağı umut edilen Recon Jet'i tanıtan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
(GG) / (AC)
 
Zorlu şartlara özel hazırlanan Recon Jet gözlük modeli yine ertelendi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim