Anlık Bildirim

Zuk Z2 döndürülebilen kamera modülüne sahip olabilir

Lenovo'nun alt markası olarak hayata geçen ZUK ikinci telefonu Z2 için kolları sıvadı. 2016 yılında çıkması beklenen telefonun sızdırılan render görüntüleri hayli dikkat çekici.
Zuk Z2 döndürülebilen kamera modülüne sahip olabilir
 
Lenovo'nun fiyat/performans dengesinde çıtayı yükseltebilmek için ortaya çıkardığı ZUK markası ilk akıllı telefonunu geçtiğimiz yaz aylarında duyurmuştu. Şirketin CEO'su ise kısa bir süre önce bazı açıklamalarda bulunarak Z2 modelinin 2016 yılında geleceğini ve Z1 modelinin Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuşacağını müjdeledi.

Açıklamanın ardından çok uzun bir süre geçmese de ZUK Z2'ye ait olduğu iddia edilen render görüntüleri yayınladı. Görüntülerde akıllı telefonun üst kısmındaki kamera modülünün döndürülebilir yapıya sahip olduğu görülüyor. Aslına bakılırsa döndürülebilir kamera ilk kez denenen bir özellik değil, daha önce Huawei Honor 7i ve OPPO N3 modelleri benzer girişimlerde bulunmuştu. Yine de ZUK Z2'nin görüntülerine baktığımızda üst kısımda büyük bir parçanın dönmesi ilk etapta garipsenecek bir görüntü ortaya çıkarmış.
ZUK Z1 modeli 64 GB depolama alanıyla birlikte geldiği için bu boyutun Z2'de de devam etmesi muhtemel. Akıllı telefonun Snapdragon 820 çipsetine sahip olması beklenirken ön ve arka kısımda kasayla bütünleşik 2.5D cam teknolojisinin kullanılması bekleniyor. Render görüntülerinin ZUK markasını seven bir kullanıcıya ait olabileceğini de hatırlatalım. 
Zuk Z2 döndürülebilen kamera modülüne sahip olabilir
 
Zuk Z2 döndürülebilen kamera modülüne sahip olabilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim