Anlık Bildirim

Birçok komplo teorisine sebep olan PS5 özel oyunu Abandoned'ın demosu için tarih verildi

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu Abandoned'ın demosu ve tanıtımı için tarih verildi.

Abandoned'ın demosu için tarih verildi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Hollanda'da kurulan Blue Box Game Studios'un yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu Abandoned, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ancak duyurunun ardından olan olaylar daha ilgi çekiciydi.

Bildiğiniz gibi oyunun duyurusunun ardından ortaya çıkan bazı detaylar sebebiyle bu oyunun Kojima'ya ait yeni bir Silent Hill oyunu olduğu düşünüldü. Ancak stüdyonun başındaki isim olan Hasan Kahraman ise birkaç video paylaşarak komplo teorisi kuran kişilere engel oldu. Bu oyunun da aynı Kojima'nın Silent Hills için hazırladığı P.T.'deki gibi PS5 üzerinden oynanabilir bir fragmanı yayınlanacaktı ancak ertelenmişti. Şimdi bu fragman için tarih verildi.

Abandoned Demosu Ağustos'ta Geliyor

Blue Box Game Studios'un Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Abandoned'ın oynanabilir fragmanı PlayStation 5 üzerinden 29 Temmuz'da ön yüklemeye açılacak. Oyunla ilgili ilk tanıtım ise 10 Ağustos'ta gelecek ve ağustosun sonunda da fragman yayınlanacak. 

Ağustos ayındaki gelişmeler ile birlikte de tüm komplo teorileri ortadan kalkacak ve oyunla ilgili birçok bilgiyi öğreneceğizdir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim