Anlık Bildirim

Sevilen oyun serisi Final Fantasy'nin yeni oyunu Final Fantasy XVI'nın senaryosu tamamlandı

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Final Fantasy'nin yeni oyunu Final Fantasy XVI'nın senaryosu tamamlandı, seslendirme süreci de son aşamada.

Final Fantasy XVI'nın senaryosu tamamlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Square Enix'in yaptığı popüler oyun serisi Final Fantasy'nin yeni oyunu Final Fantasy XVI, geçtiğimiz duyurulmuştu. Ne yazık ki duyurulmasından bu yana oyun ile ilgili pek bir güncelleme almadık. Ancak son açıklamalara göre oyunun geliştirme sürecinde ilerleme var.

Naoki Yoshida, Yosuke Saito ve Yoko Taro geçtiğimiz günlerde Final Fantasy XIV: The 7th 14-Hour Broadcast programında oyun hakkında küçük bir sohbet gerçekleştirdiler. Sohbet esnasında Final Fantasy XVI yapımcısı Naoki Yoshida, oyunun senaryosunun tamamlandığını, İngilizce seslendirme sürecinin de son aşamada olduğunu aktardı. Ancak ne yazık ki yakın bir süreçte oyundan daha büyük haberler görmeyeceğiz.

Yoshida, oyundan sırf bilgi olsun diye bir şeyler paylaşmak istemediğini bunun yerine sonraki bilginin oyuncuları direkt olarak satın almaya itecek kadar değerli bir şey olmasını istediğini söyledi. Tokyo Game Show'da oyundan bir şeyler göreceğimizi düşünüyorduk ancak Yoshida oraya da büyük ihtimalle bir şey yetiştiremeyeceklerini söyledi. 

Final Fantasy XVI, PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun çıkış tarihi ile ilgili hiçbir bilgi ne yazık ki bulunmuyor. Oyundan paylaşılan ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Final Fantasy XVI'dan İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim