Anlık Bildirim

Acer ConceptD 7 Ezel Pro melez dizüstü tanıtıldı

Acer ConceptD 7 Ezel Pro melez dizüstü modeli dönebilir ekran, Intel Core i7-10875H işlemci, Quadro RTX 3000 ekran kartı, verimli soğutma sistemi ile geliyor.

Acer ConceptD 7 Ezel Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

ConceptD ailesiyle profesyonellere yönelik özel bilgisayar modelleri hazırlayan Acer yeni bir üye daha duyurdu. Acer ConceptD 7 Ezel Pro dönebilir ekranı ile farklı kullanım pozisyonları sunabiliyor. 

Acer ConceptD 7 Ezel Pro özellikleri 

Acer ConceptD 7 Ezel Pro melez bir dizüstü olmasına rağmen yekpare gövdeye sahip. 15.6 inçlik 4K IPS dokunmatik ekran eğilip dönerek üst düzey esneklik ve rahatlık sağlayan beş farklı modda kullanılabiliyor. 

Gorilla Glass 6 ile korunan ekran ekranı PANTONE Matching System (PMS) sayesinde Adobe renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan gerçekçi renk üretimi ve Delta E < 2 renk doğruluğu elde ediyor. 

Sekiz çekirdekli 10. Nesil Intel Core i7-10875H işlemci yanında NVIDIA Quadro RTX 3000 ekran kartı, 16 GB DDR4 RAM ve 1 TB NVMe PCIe SSD depolama sunuluyor. 4. Nesil AeroBlade™ 3D fanlar ve en yeni soğutma teknolojisi, hem gürültü düzeylerini 40 dBA'nın altına indirmek hem de sınırları zorlandığında bile cihaz ile içindeki bileşenlerin soğuk kalmasını sağlamak için benzersiz bir aerodinamik "Girdap Akış" oluşturuyor.

ConceptD 7 Ezel Pro modelinde 40 Gb/sn hıza sahip iki USB-C ThunderBolt 3 bağlantı noktasının yanı sıra, iki adet USB 3.1, bir adet HDMI 2.0 bağlantı noktası ve pürüzsüz cam touchpad yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar güç düğmesi üzerindeki parmak izi okuyucuyla Windows Hello özelliğini kullanarak cihazlarına daha güvenli giriş yapabiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim