Anlık Bildirim

Ünlü şarkıcı Adele, yeni albümü için Spotify'daki "Karışık Çal" butonunu sildirdi

Başarılı ve popüler şarkıcı Adele, son çıkan albümü 30'un karışık dinlenememesi için Spotify'dan "Karışık çal" özelliğini kaldırdı.                              

Adele yeni albümü için Spotify'ın Karışık Çal özelliğini sildirdi Tam Boyutta Gör

Spotify tarzı müzik uygulamalarının çıkması ve yaygınlaşması, dinleyiciler için birçok kolaylığa sebep oldu. Ancak müzisyenler için de bazı istenmeyen sonuçlara sebep oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde de Adele, yeni albümü ile ilgili entersan bir hamle yaptı.

Karışık Çal Butonu Kaldırıldı

Adele'in son albümü "30" 19 Kasım 2021'de çıkışını yaptı. Çıkışını yapmasının ardından Adele'in isteği üzerine "Karışık Çal" butonu uygulamadan kaldırıldı. Bildiğiniz gibi albümlerde veya çalma listelerinde isterseniz şarkıları karışık bir şekilde çalabiliyordunuz. Bunu yapmanızı sağlayacak bir buton bulunuyordu. Bu buton artık yok ancak hala ekstra birkaç tıklamayla rahatça karışık çalabiliyorsunuz.

Adele'in bunu istemesinin sebebi ise albümdeki şarkıların sırasıyla bir hikaye anlatmak istiyor oluşu. Adele'in bu isteği aslında doğal bir istek ancak bir uyarıda bulunmak yerine, insanların seçme hakkının elinden alınması tartışma yaratacak bir konu ki zaten sosyal medyada bir hayli tartışıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim