Anlık Bildirim

Algorand, ses paylaşım platformu Napster'i satın aldı

Daha önce LimeWire'ı satın alan blockchain tabanlı kripto ağ platformu Algorand şimdi de Napster'i satın aldığını açıkladı.                                        

Algorand, Napster'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasının gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki satın alma işlemleri de atış göstermeye başlamış durumda. Bu kez bir satın alma haberi de Algorand ve New York merkezli kripto odaklı bir yatırım şirketi olan Hivemind’ten geldi. Algorand ve Hivemind, ses dosyası paylaşımı platformu Napster‘i satın aldıklarını duyurdu.

Fiyatı açıklanmadı

2000’li yılların başında oldukça popüler olan eşler arası ses dosyası paylaşım platformu Napster, Hivemind ve Algorand tarafından henüz açıklanmayan bir fiyata satın alındı. Söz konusu satın alma işleminin duyurusu Hivemind’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Hivemind’in kurucusu ve yönetici ortağı Matt Zhang konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Dengeli piyasa ve belirsiz zamanlar genellikle heyecan verici fırsatlar getirir. Hivemind’de tez geliştirmeye ve kalıcı değer oluşturmaya inanıyoruz”

LimeWire'ı da satın almıştı

Satın alımının şartları ve satın alan iki firmanın rolü hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Son olarak hatırlatmak gerekirse Algorand kısa süre önce 2000’li yılların popüler müzik platformlarında biri olan LimeWire ile de anlaşma sağlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim