Anlık Bildirim

Alienware Concept Nyx evinize oyun sunucusu kuruyor

Alienware Concept Nyx konsept oyuncu bilgisayarı evinizde bir oyun sunucusu kurarak aynı anda birden fazla oyunu oynayabilmenizi sağlıyor. Henüz teknik detaylar net değil. 

Alienware Concept Nyx

Bulut sunucular üzerinden oyun sistemlerinin daha çok ilgi görmeye başladığı günümüzde Dell Alienware farklı bir çözüm ile karşımıza çıktı. Alienware Concept Nyx sistemi evinize oyun bir sunucusu kurmayı amaçlıyor. 

Alienware Concept Nyx nedir?

Dell’in henüz konsept aşamasında olan Alienware Concept Nyx adındaki cihazı evinizde bir oyun sunucusu kurmanızı amaçlıyor. Böylece uzak sunucuların yaşattığı gecikme sürelerinden kurtulmanızı sağlıyor. 

CES 2022 fuarında sergilenen Alienware Concept Nyx için henüz bir teknik detay verilmiyor ancak büyükçe bir kasa içerisinde donanımların yer aldığı ifade ediliyor. Fuarda katılımcılar bir televizyonda iki ayrı pencerede aynı anda Cyberpunk 2077 ve Rocket League oyunlarını oynayabilmişler. 

Dell aynı anda 4 oyun oynayabilme ve nereye yüklemiş olursanız olun tüm kütüphanenizi bir yerde toplayabilme şeklinde çalışmalarının da olduğunu belirtiyor. Alienware Concept Nyx ne zaman gerçekleşecek bilinmiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim