Anlık Bildirim

Amazfit Bip S akıllı saat modeli CES 2020'de tanıtılacak

Amazfit akıllı saatlerin üreticisi Huami, yaklaşan CES 2020 etkinliğinde yeni bir modelini tanıtacağının sinyallerini vermişti. Gelen haberlere göre o akıllı saat modeli Amazfit Bip S olacak.

Amazfit Bip S akıllı saat modeli CES 2020'de tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin de giyilebilir ürünlerini üreten Huami'nin alt markası olan Amazfit yeni akıllı saat modelini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından Amazfit Bip S adlı bir akıllı saat modelinin geleceği duyuruldu.

Daha güçlü pil ve daha hafif kasa

Amazfit Bip ilk olarak 2018'de piyasaya sürüldü ve Huami, bu yıl neredeyse aynı saatin GPS'siz olan Bip Lite modelini satışa sundu. Şirket şimdi ise Amazfit Bip S olarak adlandırdığı yeni akıllı saatini 7-10 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2020 etkinliğinde tanıtacağını açıkladı.


Huami, Amazfit Bip S'nin ultra uzun pil ömrüyle daha güçlü olduğunu ve akıllı saatin yenilenen versiyonunun da son derece hafif olduğunu belirtiyor. Üretici tarafından yayınlanan videolarda ise tasarımın pek değişmediğini söylemek mümkün. Kavisli köşeleri ve kare bir kadranı olan akıllı saatin sağ tarafında ise yuvarlak bir düğme yer alıyor. Tüm detaylarını CES 2020'de öğrenebileceğimiz Amazfit Bip S modelinin fiyat etiketinin ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim