Anlık Bildirim

AMD CEO’su: Büyük Navi bu yıl geliyor

Bir röportaj’da sorulan soruları yanıtlayan AMD’nin CEO’su, verdiği cevapla oyuncuların heyecanını bir kez daha tazelemeyi başardı.

AMD CEO’su: Büyük Navi bu yıl geliyor Tam Boyutta Gör

İşlemci tarafında yakaladığı olumlu ivmeyi arttırarak sürdürmeyi başaran AMD her ne kadar RDNA mimarisiyle yeniden atağa kalksa da üst segmentte halen Nvidia’nın karşısına çıkabilmiş değil. Firmadan üst segment çözüm beklentisi içerisinde olan kullanıcıların isteği karşılık bulabilir.

Büyük Navi geliyor

Bir röportaja katılan AMD’nin CEO koltuğundaki isim konu Navi’den açıldığında müjdeyi verdi. Büyük Navi olarak adlandırdığı GPU’nun bu yıl içerisinde geleceğini paylaşan Lisa SU’nun ifadelerine bakacak olursak deneyimli yöneticinin Twitter ve Reddit gibi sosyal medya platformlarında dile getirilenlerden haberdar olduğunu söyleyebiliriz.

Diğer taraftan Zen 3’e de değinilen konuşmaya göre Zen 3’te işler yolunda gidiyor. Lisa SU bu konuda pek fazla bilgi vermezken bulunduğumuz yılın sonlarına işaret etmekten de kaçınmamış. Öyle görünüyor ki bu yıl da AMD adına oldukça hareketli geçecek. Bu sefer GPU tarafında da kullanıcıları sevindirecek haberler duymamız olası.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4483 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd navi, amd rdna ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim