Anlık Bildirim

AMD, RDNA2 mimarili kartların gücünü gösteren bir teknoloji demosu fragmanı yayınladı

AMD, yeni nesil RDNA2 mimarili kartların özelliklerini gözler önüne seren bir teknoloji demosu fragmanı yayınladı. Hangar 21 isimli demo, 19 Kasım günü düzenlenecek etkinlikte gösterilecek.

AMD, RDNA2 mimarili kartların gücünü gösteren bir teknoloji demosu fragmanı yayınladı Tam Boyutta Gör

Bir dönem oldukça popüler olan teknoloji demosu modası, AMD ile yeniden hayat bulacakmış gibi görünüyor. Şirket, 19 Kasım’da düzenleyeceği etkinlikte göstereceği Hangar 21 adlı demonun tanıtım fragmanını yayınladı.

Yeni nesil mimarili kartların tüm özelliklerini görme fırsatı elde ettiğimiz demo’da AMD’nin FidelityFx çatısı altında sunacağı ekran alanı yansıması (SSR-Screen Space Reflection) ve ortam aydınlatması (Ambient Occlusion) iyileştirmeleri ile DirectX ışın izleme özelliğinin son damlasına kadar kullanıldığına tanıklık ediyoruz.

AMD Radeon RX 6900 XT, Ryzen 9 3900X ce 32GB DDR4 belleğin görev yaptığı bir sistemde oynatılan demo oldukça etkileyici görseller sunarken hem PC kullanıcılarını hem de AMD teknolojilerini kullanan kadar yeni nesil konsol sahiplerini de mutlu edecek gibi duruyor.

Bir teknoloji demosu olmasından ötürü gerçek dünya uygulamalarında benzer kalitede görseller göreceğimizin garantisi olmasa da söz konusu videoda görülen teknolojilerin WOW: Shadowlands, Godfall ve Far Cry 6 gibi yapımlarda kullanılacağı biliniyor.

AMD, RDNA2 mimarili kartların gücünü gösteren bir teknoloji demosu fragmanı yayınladı Tam Boyutta Gör

Demonun indirilebilir sürümünün son kullanıcıya ulaşıp ulaşmayacağı ile ilgili ise henüz kesin bir bilgi yok. Ancak AMD, yarın düzenleyeceği etkinlikte bu konuyla ilgili bir sürpriz yapabilir.

Aşağıda Hangar 21 tanıtım fragmanına göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim