Anlık Bildirim

Android'li Sony Ericsson Anzu'nun teknik özelliklerine dair iddialar öne sürüldü

Android işletim sistemi desteğini arkasına alan Sony Ericsson Xperia X10'un varisi niteliğindeki Anzu kod adlı akıllı telefonun tahmini fiyat bilgisini dün sizlerle paylaşmıştık. Bugün, blog.se-nse.net sitesinde Anzu'nun teknik özelliklerine ilişkin bilgilere yer verildi ve site görünüşe göre bilgileri edindiği kaynağına oldukça güveniyor.

Xperia X12 olarak karşımıza çıkması öngörülen akıllı telefon, söylentilere göre 125.0 x 62.5 x 8.7-10.9 mm boyutlarında tasarlanmış ve Qualcomm MSM7230 işlemcisinden güç alıyor; Android Gingerbread işletim sistemini kullanıyor. Telefonun 8.1 megapiksel çözünürlüğündeki kamerası 16 kata kadar dijital yakınlaştırma, 720p çözünürlüğünde saniyede 30 kare stereo sesli video kaydı ve yüz algılama teknolojisini bir arada sunuyor. Ayrıca loş mekanlarda çekim için kameraya led flaş eşlik ediyor.

Bunların dışında HDMI portuna, Wi-Fi 802.11b/g/n bağlantısına sahip telefona gereken enerjiyi 1500 mAh'lık batarya sağlıyor. Ekranın ise 4.2 inç boyutunda 480x854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik (multi-touch) kapasitif (X.LED) olduğu iddia ediliyor. Her zamanki gibi söylentilerin tutarlı çıkmasını diliyor; Sony Ericsson cephesinden gelecek resmi gelişmeleri izlemeye devam ediyoruz.

Android'li Sony Ericsson Anzu'nun teknik özelliklerine dair iddialar öne sürüldü
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim