Anlık Bildirim

Apple, Bul ağını üçüncü taraf aygıtlar ile genişletmeyi test ediyor

Apple, Made for iPhone lisans sahipleri için Sertifika Asistanımı Bul uygulamasını yayınlayarak, Bul uygulaması için üçüncü taraf aygıt desteğinin başlangıcını yapıyor.

Apple, Bul ağını üçüncü taraf aygıtlar ile genişletmeyi test ediyor Tam Boyutta Gör

WWDC 2020'de Bul ağını ilk kez üçüncü taraf ürünlere açacağını duyuran Apple, bu konuda ilk adımı attı. MFi (Made for iPhone) lisans sahipleri için yayınlanan Sertifika Asistanımı Bul uygulaması ile Apple, üçüncü taraf aksesuar üreticilerinin cihazlarını Apple'ın Bul ağıyla düzgün çalışıp çalışmadığını test etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Sertifika Asistanımı Bul uygulaması test amaçlı sunuldu

iPhone, iPad, Mac ve AirPods modellerini bulmak için kullanılan Bul uygulamasının kullanım alanını genişletme çabaları içerisinde bulunan Apple, diğer şirketler tarafından geliştirilen üçüncü taraf aygıtlar için destek ekleme planlarının ilk aşamasını test ediyor.

Apple, Bul ağını üçüncü taraf aygıtlar ile genişletmeyi test ediyor

Sertifika Asistanımı Bul uygulaması ile MFi lisans sahipleri, Bul uygulamasının ağ teknolojilerini destekleyecek aygıtlarının keşif, bağlantı ve diğer temel gereksinimlerini test edebilecek.

Uygulamanın sunulması, Apple'ın Bul ağını üçüncü şahıslara açma ve Apple'ın kendi yeni aksesuarı AirTags'i piyasaya sürmeye hazırlanmanın bir parçası olarak gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim