Anlık Bildirim

Apple'dan AR başlığı için önemli hamle geldi

Ortaya çıkan bilgilere göre Apple, artırılmış gerçeklik başlığı çalışmaları için bir süredir Meta'da artırılmış gerçeklik bölümünün halkla ilişkiler direktörü olan Andrea Schubert'i işe aldı.

Apple'dan AR başlığı için önemli hamle geldi

Apple, artırılmış gerçeklik başlığı üzerindeki çalışmalarına devam ederken yönetim ekibine deneyimli bir ismi dahil etti. 6 yıla yakın bir süredir Meta'da(Facebook) artırılmış gerçeklik departmanının iletişim lideri olarak görev yapan Andrea Schubert artık Apple için çalışacak.

Apple'dan AR başlığı için hamle

Bloomberg'den Mark Gurman'ın bir haber bültenine göre Apple, Mart 2016'dan bu yana Meta'nın artırılmış gerçeklik(AR) ürünleri için iletişim ve halkla ilişkiler lideri olan Schubert'i işe aldı. Gurman bu işe alımı: "Oculus ile Meta, sanal gerçeklik(VR) kulaklığında pazar lideri oldu. Bu nedenle Apple lansmanına yaklaşırken böyle bir işe alma mantıklı." ifadeleriyle açıklıyor.

Apple'ın AR başlığı hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan çeşitli söylentilere bakıldığında bazı sızıntılar başlığın bir iPhone veya Mac bilgisayar gibi başka bir cihaza bağlı olarak çalışacağını gösteriyor. Bir başka söylentide ise başlığın tamamen bağımsız bir cihaz olacağını belirtiliyor.

Pazardaki yayın söylentilere göre Apple, artırılmış başlığı 2022'de piyasaya sürecek. Cihazın 3.000 dolara yakın bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim