Anlık Bildirim

Apple’ın macOS Monterey sürümünde yeni bir sorun ortaya çıktı

Apple'ın birçok yenilik sunacak yeni macOS Monterey sürümü, yeni bir hata ile gündeme geldi. Birçok kullanıcı yeni sürüm ile beraber USB Hubların çalışmadığını bildiriyor.

Apple'ın macOS Monterey sürümünde yeni sorun Tam Boyutta Gör

Apple'ın, WWDC 2021 etkinliğinde tanıtılan ve geliştiriciler için paylaşılan macOS Monterey güncellemesinin, USB hublarda sorunlar oluşturduğu ortaya çıktı.

Çok sayıda şikayet bildirildi

Sorunun tüm cihazları etkileyip etkilemediği tam olarak bilinmiyor olsa da, birçok M1 işlemcili Macbook sahibinin USB Hub'ların çalışmadığına dair şikayetleri artıyor. Apple Developer Forum kullanıcılarından Eurobubba, ''Temmuz ayında ‘’Monterey’’i kurduğumdan itibaren USB Hub üzerinden USB 2.0 ve 3.0 bağlantı noktalarının çalışmadığını'' söyledi. Bununla beraber Apple forumlarında bir diğer kullanıcı ise, 30 cm uzunluğa sahip bir USB-C kablosu kullanıldığında sorunun ortadan kaybolduğunu keşfetti.

Yeni ortaya çıkan sorunun Apple'ın düzeltmediği eski bir hatadan kaynaklandığını düşünülürken, şikayetlere dönüş yapan şirket kullanıcıların sertifikalı ürünler kullanmalarını tavsiye etti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim