Anlık Bildirim

Apple, önümüzdeki 10 yıl içerisinde iPhone’un yerini arttırılmış gerçekliğe bırakabilir

Cupertino merkezli dev şirket Apple'ın gelecek planları oldukça merak ediliyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, önümüzdeki 10 yıl içerisinde iPhone'un AR cihazı ile değişebieceğini söyledi.

Apple, iPhone'un yerini arttırılmış gerçekliğe bırakabilir Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon sektöründe iPhone ile büyük başarılara imza atan Apple’ın, gelecek stratejisi oldukça merak ediliyor ve birçok analist şirketin geleceği hakkında tahminlerde bulunuyor. Bu analistler arasından bilindik isim Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2022 yılında yeni bir arttırılmış gerçeklik (AR) cihazı piyasaya süreceğini ve iPhone’un önümüzdeki 10 yıl içerisinde AR ile değişebileceğini düşünüyor.

Kendi ekosistemine sahip olabilir

Şirketin geleceğinin arttırılmış gerçeklik ve Apple’ın AR cihazının başarısı ile bağlantılı olduğuna inanan Kuo, ''Apple'ın amacı, on yıl içinde iPhone'u AR ile değiştirmektir. Bu da, on yıl içinde ABF’ye (işlemcinin bileşenlerini birbirine bağlayan katman) yönelik talebin en az bir milyar parçayı aşacağını gösteriyor. Apple'ın tek ABF tedarikçisi olan Unimicron, şirketin ana yardımcısı olacak'' sözlerini dile getirdi.

Apple, iPhone'un yerini arttırılmış gerçekliğe bırakabilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın yeni AR gözlüğünün iPhone’dan bağımsız çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor olsa da, kendi ekosistemine sahip bir cihazın eksiksiz ve esnek kullanıcı deneyimi ile daha fazla gelişeceği düşünülüyor.

Analist ayrıca, şirketin iPhone'u AR ile değiştirmesi durumunda büyük bir değişim geçirmesi gerektiğini dile getirirken, yeni cihazın iPhone içerisinde belirli uygulamalar yerine geniş bir uygulama yelpazesine ihtiyaç duyacağını ve şirketin 10 yıl içinde "en az" 1 milyar AR cihazı satması gerektiğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim