Anlık Bildirim

Apple M1 Max, üst düzey grafik performansını daha az güç tüketerek sağlıyor

Apple M1 Max yonga setinin 32 çekirdekli GPU'su, premium dizüstü bilgisayarlardaki üst düzey GPU’lara benzer grafik performansını 100 watt’a kadar daha az güç harcayarak sağlıyor.

Apple M1 Max düşük güç tüketimiyle yüksek GPU performansı sunuyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple dün düzenlediği etkinlikte Mac bilgisayarları için yeni çığır açıcı M1 Pro ve M1 Max işlemcilerini tanıttı. M1 Pro, olağanüstü performans ve sektör lideri güç verimliliğini bir arada sunarken, M1 Max bu becerileri daha da üst seviyeye taşımasıyla dikkat çekiyor.

Apple'ın yeni MacBook Pro'da kullandığı M1 Max yonga seti, 10 çekirdekli CPU’ya sahip. Buna ek olarak 32 çekirdekli GPU’su ile muazzam grafik performansı vaat ediyor. Şirket etkinlikte, M1 Max'teki GPU'nun, kompakt bir profesyonel dizüstü bilgisayardaki üst düzey GPU’ya benzer bir performansı yüzde 40’a kadar daha az güç harcayarak sunduğunu söyledi.

Apple M1 Max düşük güç tüketimiyle yüksek GPU performansı sunuyor Tam Boyutta Gör

100 watt’a kadar daha az güç tüketiyor

Cupertinolu şirket bir adım öteye geçerek 32 çekirdekli yeni GPU'sunu NVIDIA GeForce RTX 3080'li Razer Blade 15 Advanced gibi daha iddialı bir cihazla kıyasladı. Apple, M1 Max'in Razer Blade 15 Advanced ile aynı grafik performansını 100 watt’a kadar daha az güç sarf ederek sağladğını iddia ediyor.

Bu sayede yeni MacBook Pro daha az ısı üretiyor, fanlar sessiz bir şekilde ve daha az çalışıyor ve dizüstü bilgisayar çok daha iyi pil ömrü sunuyor. Hem de tüm bunlara sadece 100 dolar daha fazla ücret ödenerek sahip olunabiliyor. Razer Blade 15 Advanced'ın fiyat etiketi 3.399 dolar. M1 Max ile donatılmış 16 inç MacBook Pro'nun fiyatı ise 3.499 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7425 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple M1 Max, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim