Anlık Bildirim

Apple'a Xbox'tan önemli transferler

Apple’ın fırsat bulduğunda Microsoft Xbox mühendislerini transfer etmesi oyun konsolu iddialarını alevlendirdi. Henüz bir bilgi yok ancak yakın zamanda bir sürpriz olabilir. 

Apple Tam Boyutta Gör

Apple’ın sanal gerçeklik ve elektrikli araç haricinde bir de oyun konsolu tarafında gizli bir projesi mevcut. Henüz sızıntılar mevcut değil ancak Microsoft Xbox bölümünden yapılan transferler bu konuda gelişme olduğunu gösteriyor. 

Apple oyun konsolu mu geliyor?

Apple’ın oyun konsolu projesi iddiaları aslında uzun süredir gündemde ancak bunun neye benzeyeceği konusunda bir bilgi yok. Bazı kaynaklar Apple TV cihazının geliştirilerek aynı zamanda bir oyun konsolu yeteneklerine kavuşturulacağını söylüyor. Böylece satışları da baltalamamış olacak. Her halükârda Apple’ın oyun tarafında bir hazırlık içerisinde olduğunu söyleyebiliriz.

Sektörden gelen bilgilere göre Apple bir süredir Microsoft Xbox mühendislerini kadrosuna katıyor. Böylece oyun konsolu konusunda önemli bir tecrübe havuzu oluşturuyor. İşlerin hızlı gitmesi adına oldukça önemli. 

Yine tekrarlamak gerekirse Apple’ın oyun konsolu çıkaracağına dair kesin bir bilgi yok ve yarın bunun iptal olduğunu duyabiliriz. Bununla birlikte Apple’ın oluşturduğu bu oyun tecrübesinin yakın dönemde bir şekilde karşımıza çıkacağına şüphe yok. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim