Anlık Bildirim

Apple, uzun zaman sonra 'küresel iletişim sorumlusu' pozisyonunu doldurdu

Teknoloji devi Apple, önceden Cisco Systems'te iletişim müdürü olarak çalışan Stella Low'u küresel kurumsal iletişimden sorumlu yeni başkan yardımcısı olarak göreve getirdi.

Apple, uzun zaman sonra 'küresel iletişim sorumlusu' pozisyonunu doldurdu Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple, dünya çapındaki kurumsal iletişimden sorumlu yeni başkan yardımcısı olarak eski Cisco yöneticisi Stella Low'u işe aldı. Ekim 2019 yılında Steve Dowling'in şirketten ayrılmasının ardından boş kalan role geçen Low, Apple CEO'su Tim Cook'a direkt bağlı olacak.

Apple için önemli hamle

Bir Apple sözcüsünün yaptığı açıklamada: "Stella olağanüstü deneyimini ve liderliğini Apple'ın birinci sınıf iletişim ekiplerine taşıyor. Apple'ın, ürettiğimiz dönüştürücü ürün ve hizmetlerden, topluluklarımız ve dünya üzerindeki olumlu etkilerine kadar anlatacak önemli bir hikayesi var ve Stella bir sonraki bölümü yazmamıza yardımcı olacak harika bir lider." ifadelerine yer verildi.

Apple, son zamanlarda yönetici düzeyinde birkaç değişiklik yaptı. Greg Joswiak kısa süre önce Phil Schiller'den küresel pazarlamayı devraldı ve John Ternus, şirketin donanım mühendisliği kıdemli başkan yardımcısı olarak Dan Riccio'nun yerine geldi..

Diğer değişimlerden ayrı olarak Low'un işe alınması, şu anda Epic Games ile App Store antitröst iddiaları üzerine yasal bir savaşta, Apple'ın daha az yıpranması için yapılmış önemli bir hamle olarak görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim