Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7'nin çıkışı gecikebilir

Japon Gazatesi Nikkei Asia tarafından hazırlanan bir rapora göre Eylül ayında çıkması beklenen Apple Watch 7, üretimdeki aksaklıklardan ötürü daha sonraya ertelenebilir.

Apple Watch 7'nin piyasaya çıkması erteleniyor Tam Boyutta Gör

Apple Watch 7'nin piyasaya sürülmesi biraz daha zaman alacak gibi görünüyor. Apple henüz net bir açıklama yapmamış olsa da kullanıcılar, iPhone 13 ile birlikte çıkmasını bekliyorlardı. Nikkei Asia tarafından hazırlanan bir rapora göre, üretim zorlukları nedeniyle saatin alıcıya sunulmasının gecikebileceği belirtiliyor. 

Rapora göre saatin küçük ölçekli üretimi geçen hafta başladı ancak saatin tam ölçekli üretime geçmesini engelleyen çok sayıda zorlukla karşılaşıldı. Watch 7'nin suya dayanıklı performansı korunurken önceki modellerle aynı boyutta bir gövdeye sığması gereken çok çeşitli bileşenler ve modüller içerdiği bildiriliyor. 

Ayrıca salgının Apple tedarikçilerinin seyahat etmesini güçleştirmesi de Watch 7'nin gecikme sebeplerinden birisi olarak gösteriliyor. Bu anlamda tam üretimin Eylül ayında gerçekleşemeyeceği raporda belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim