Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7'nin tasarımı ortaya çıktı: İşte render görüntüleri

Apple Watch Series 7'nin iPhone 13 serisiyle birlikte Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Yeni akıllı saatin tasarımını gözler önüne seren render görüntüleri yayınlandı.

Apple Watch Series 7'nin tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

91Mobiles internet sitesi Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin CAD tabanlı render görüntülerini yayınladı. Paylaşılan görseller, Apple Watch Series 7'nin nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Aktarılan bilgilere göre 2016'dan bu yana görsel olarak güncellenmeyen akıllı saat iPhone 12, iPad Pro, iPad Air ve yakında tanıtılacak 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerinden ilham alan yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Apple Watch Series 7'nin tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Apple Watch Series 7 özellikleri

Apple Watch Series 7'nin düz kenarlı tasarım ve daha büyük bir ekranla gelecek. Ayrıca önceki modele kıyasla 1.7 mm daha ince olacağı belirtiliyor. Digital Crown ve yandaki fiziksel tuş ise değişmeden aynı kalacak.

Apple Watch Series 7'nin tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Yayınlanan görüntüler akıllı saatin arka kısmında Series 6 ile aynı sağlık sensörlerinin yer alacağını gösteriyor. Cihazın ekranının yeni bir laminasyon işlemi sayesinde cama daha yakın konumlandırılacağı da gelen haberler arasında.

Apple Watch Series 7'nin iPhone 13 ve AirPods 3 ile birlikte Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim