Anlık Bildirim

Asus kurumlara yönelik hepsi bir arada bilgisayarını tanıttı

Asus markası, bilgisayarın tüm donanımlarını monitör içerisine yerleştirdiği hepsi bir arada bilgisayar sınıfına giren Expert AiO V222 adlı model kurumsal cihazını tanıttı.

Asus kurumlara yönelik hepsi bir arada bilgisayarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Ofislerde kablo karmaşasının önüne geçerek tüm donanımı tek bir kasada birleştiren hepsi bir arada bilgisayar sistemleri kurumsal tarafta alternatif çözümlerden birisi haline geldi. Asus Expert AiO V222 bu çözümlerden birisi olmak istiyor.

Asus Expert AiO V222 neler sunuyor?

Asus Expert AiO V222 tümleşik bilgisayar modeli 21.5 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. Ekran kenarları 2mm kalınlığında olan cihaz bu sayede daha kompakt ve daha şık bir görünüm arz ediyor.

Yeni nesil Intel işlemcilerden gücünü alan modelde farklı bellek ve depolama seçenekleri sunuluyor. Ayrıca Nvidia MX ekran kartları ile de profesyonel uygulamalarda tatmin edici performans hedefleniyor.

Üründe USB 3.2 Gen 1 Type A portu, 1 adet HDMI, 1 adet Ethernet RJ45 LAN, 1 adet mikrofon ve kulaklık girişi, 1 adet Kensington kilidi ve 1 adet de USB 2.0 Type A portu yer alıyor. Ayrıca kutusundan kablosuz klavye ve fare de çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim