Anlık Bildirim

Audobon kuş fotoğrafları yarışması sonuçlandı

Audobon Awards 2021 doğal kuş fotoğrafları yarışması sonuçlandı. Binlerce aday arasından en etkileyici fotoğraflar ve bu yıl ilk kez video kayıtları ödüle layık görüldü.

En güzel kuş fotoğrafları Tam Boyutta Gör

Bu yıl on ikincisi düzenlenen Audobon 2021 kuş fotoğrafları yarışması sonuçlandı. Birbirinden etkileyici binlerce fotoğrafın katıldığı yarışmada en iyilerin yanında bu yıl video kategorisi de vardı. 

Audobon Awards 2021

Kuşların doğal ortamlarının korunması ve güvenliğinin sağlanması için yüz yıldan fazla bir süredir mücadele eden Audobon Cemiyeti, aynı zamanda doğal ortamların yansıtılması adına da Audobon Awards fotoğraf yarışması düzenliyor. 

Bu yıl on ikincisi gerçekleşen Audobon Awards yarışmasına 2400’den fazla fotoğrafçı yaklaşık 9000 eser gönderdi. Yarışmanın büyük ödülü bir Roadrunner fotoğrafıyla amatör dalda yarışan Carolina Fraser’in oldu. 

Yavrusuyla dinlenene turna kuşu fotoğrafı en iyi amatör fotoğraf ödülünü getirirken avına saldıran bir şahin fotoğrafı da en iyi dişi kuş ödülünü kazandırdı. Yarışmanın etkileyici görsellerini galerimizden, video seçkilerini ise kaynaktaki sitesinden takip edebilirsiniz. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim