Anlık Bildirim

AYANEO Air Plus geliyor

AYANEO Air Plus konsolu AMD’nin en yeni Ryzen 6000 Mendocino APU serisi ile piyasaya çıkıyor. Verimlilik odaklı işlemciler ile konsol da daha uygun bir fiyata kavuşmuş. 

AYA NEO Air Plus Tam Boyutta Gör

Son dönemde taşınabilir Windows oyun konsolu sınıfında ağırlığını iyice arttıran AYANEO birbiri ardına konsol tanıtımları yapıyor. AYANEO 2, AYANEO Slide ve AYANEO Air modellerinin ardından şimdi de AYANEO Air Plus duyuruldu.

AYANEO Air Plus özellikleri ve fiyatı

AYANEO Air Plus konsol modeli AMD Ryzen 6000 Mendocino APU serisi ile geliyor. Bu seride 4 adet Zen 2 çekirdeği yer alırken Navi 2x giriş seviyesi grafikler ile donatılıyor. Böylece uygun fiyatlı ancak oyun da oynatabilen sistemler ortaya çıkıyor. Mendocino yongası Steam Deck konsolunda bulunan Van Gogh yongası ile benzer çizgiler barındırıyor.

6 inçlik Full HD ekrana sahip olan konsolda microSD kart okuyucusu ve M.2 SSD yuvası yer alıyor. Windows, AYANEO OS ve Steam OS desteklenirken AYASpace oyun kütüphanesi ile geliyor. Böylece çok daha kompakt bir yapı elde ediliyor.

AYANEO Air Plus konsol için 289$ fiyat etiketi belirlenmiş ve topluluk üyeleri 100$ indirimli alabilecek. Bu haliyle AMD Mendocino dizüstü bilgisayarlardan ve Steam Deck konsolundan daha ucuz bir alternatif haline gelecek. Çıkışı ise yılın sonlarını bulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim