Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin yeni nesil ve eski nesil arasındaki farkları açıklandı

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042'nin yeni nesil ve eski nesil arasındaki farkları açıklandı. Ayrıca yeni nesil konsol sahipleri ve PC sahipleri birlikte oynayabilecek.

Battlefield 2042 nesiller arasındaki farkları açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'den yeni detaylar açıklandı.

Geçtiğimiz saatlerde EA, oyunla ilgili yeni bir açıklama yaptı ve oyunun nesiller arasındaki farkları belli oldu. Oyunun duyurulmasından bu yana eski nesil için de çıkış yapacak olması kafalarda bazı soru işaretleri bıraktı. Ancak son açıklama ile birlikte oyunun yeni nesil ve eski nesil arasındaki farkları netleşmiş oldu. Yeni nesil versiyonuna PC'nin de dahil olduğunu belirtelim.

Battlefield 2042'nin Yeni ve Esni Nesil Arasındaki Farkları

Battlefield 2042, yeni nesil 64vs64'lük maçlar sunarken, eski nesilde 32vs32'lik maçlar sunacak. Silahlar, araçlar ve bunun gibi diğer birçok içerik iki nesilde de aynı olacak. Ancak bu taraftaki tek fark haritada olacak. Oyunu eski nesil konsollarda oynayan oyuncular yeni nesil cihazlardakine göre daha küçük bir harita ile karşılaşacak. Oyunun önemli özelliklerinden olan dinamik hava koşulları da yine iki nesilde de yer alacak. 

Ayrıca oyunun cross-play destekleyeceği de açıklandı. Ancak nesiller arasında fark olduğu için PC, PS5 ve Xbox Series sahipleri bir arada, PS4 ve Xbox One sahipleri bir arada oynayabilecek. Nesiller arası cross-play desteklenmiyor.

Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Battlefield 2042'den ilk görüntüleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/battlefield-2042-xbox-one-ps4-differences-ps5-xbox-seres-x-s https://www.ign.com/articles/battlefield-2042-cross-play-technical-playtest-delayed Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8552 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, battlefield 2042 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim