Anlık Bildirim

Beats Fit Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Beats Fit Pro küçük bir fiyat farkıyla AirPods 3 modeline göre aktif gürültü engelleme avantajı sunuyor. İşte Beats Fit Pro fiyatı ve özellikleri:                

Beats Fit Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın AirPods 3 kablosuz kulaklık modelini tanıtmasının ardından alt marka Beats de boş durmadı. Beats Fit Pro bir miktar daha yüksek fiyat etiketine aktif gürültü engelleme gibi bir avantaj sunacak. 

Beats Fit Pro özellikleri ve fiyatı

Beats Fit Pro ilginç bir şekilde AirPods 3 ile benzer dinamiklere sahip. Normalde Apple bu tür ürünleri uzun aralarla piyasaya sürer ve birbirini engellemesini istemezdi ancak bu kez farklı bir strateji izlemiş. 

AirPods 3 gibi H1 yongasını kullanan Beats Fit Pro mekansal ses sunabiliyor. Adaptive EQ ise Biraz daha spor odaklı hazırlanan kulaklığın dış kısmında kulağa sıkı oturması için kanatlar yer alıyor. Gövde tere karşı dayanıklı.

Aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklık dilenirse dış sesleri içeri de alabiliyor. Tek şarj ile 7 saate kadar kullanılan ürün kutu dahil edilince 21 saat daha kazanıyor. Kutu farklı olarak MagSafe desteğinden mahrum.

Gürültü engelleme ile süreler biraz kısalıyor. 5 dakikalık şarj ile 1 saat süre kazanılabiliyor. Beat Fit Pro modeli 200$ fiyat etiketine sahip ve AirPods 3 modelinden 20$ daha pahalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim