Anlık Bildirim

Belçika'da "Youtuber olma" kursları verilmeye başlanacak

Belçika Brüksel'de mesleki eğitim kurumu iş arayanlar için "Youtuber olma" kursları vermeye başlayacağını açıkladı. 12+8 hafta sürecek olan bu kursta işsiz gençlere alanın incelikleri öğretilecek.

Belçika'da 'Youtuber olma' kursları verilmeye başlanacak Tam Boyutta Gör

Avrupa Birliği için hem siyasi hem de kültürel açıdan önemli bir merkez olan Belçika'nın Brüksel kentinde bir mesleki eğitim kurumu yakın zamanda işsiz gençlere "Youtuber olma" eğitimi vermeye başlayacağını açıkladı. Bruxelles Formation isimli kamu kuruluşu tarafından başlatılacak bu programda işsiz kalmış gençler için bir iş alanı yaratılmaya çalışılıyor. 

Eğitim içerisinde öğrencilere ses, görüntü, yayın yapma, video kurgusu ve pazarlama alanlarında eğitimler verilecek. Bu yollarla gençler ellerindeki ürünleri pazarlayabilecekler. Brüksel Mesleki Eğitim ve İstihdam Bakanı Bernard Clerfayt'a göre tüketicilerin yaklaşık %70'i artık bilgi almak için bu tarz platformları kullanıyorlar. Bu platformlar hem formel açıdan reklamlar yaparken hem de halihazırda kendisi de tüketici olan insanların kullanım yorumlarını harmanlıyor. İş böyle olunca da başka bir tüketici buradaki tüketicilerin yorumlarını duymak istiyorlar. 

Şimdiden edinilen bilgilere göre bazı şirketler kurs katılımcılarından stajyerler seçmek istediklerini bile bildirmişler. Belki biraz "farklı" görünen bu eğitimin net bir karşılığı var sektörlerde. Açıklamaya göre eğitim 12 hafta sürecek ve süre bitiminde 8 hafta staj imkanı sağlanacak öğrencilere. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim