Anlık Bildirim

2021 İlginç Vahşi Yaşam Fotoğrafları finalistleri belli oldu

Vahşi doğada yakalanmış birbirinden ilginç ve komik 42 fotoğraf finallere katılma hakkı elde etti. 2021 İlginç Vahşi Yaşam Fotoğrafları finalistlerinden en iyileri galerimizde.

2021 İlginç Vahşi Yaşam Fotoğrafları Tam Boyutta Gör

Fotoğrafçılık alanında düzenlenen dikkat çekici organizasyonlardan birisi de İlginç Vahşi Yaşam Fotoğrafları. Comedy Wildlife Photography Awards tam adıyla düzenlenen yarışmada vahşi yaşamdan gülümseten ilginç kareler yer alıyor.

2021 İlginç Vahşi Yaşam Fotoğrafları finalistleri

Her yıl düzenlenen yarışmanın bu yıl yapılan ayağında finalistler belli oldu. Dünya çapında 7000 fotoğrafın katıldığı yarışmada jüri finalde yarışacak 42 fotoğrafı seçti. 22 Ekim tarihinde kazanan fotoğraf belli olacak. 

Kazanan yarışmacıyı Kenya’daki Masai Mara Milli Parkı’nda Alex Walker ile 1 haftalık safari bekliyor. Ayrıca Tanzanya’dan el yapımı Art Garage özel kupası da hediye edilecek. Halkın Seçimi oylaması bölümünde de oy veren herkes iPad çekilişine katılabilecek. Turnuvanın gelirlerinin onda biri Orangutan Koruma Vakfı’na bağışlanacak. Finalistler arasından 17 tanesi galeride yer alıyor. Tüm finalistleri kaynak linkinden görebilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim