Anlık Bildirim

Bithumb doğrulanmamış cüzdanlara sınırlama getiriyor

Kripto para borsası Bithumb, güvenlik için yeni bir karar aldı. Doğrulanmamış cüzdanlara kripto para aktarımına izin vermeyecek.                                 

Bithumb doğrulanmamış cüzdanlara sınırlama getiriyor Tam Boyutta Gör

Kripto para borsası Bithumb, yaptığı açıklama ile kullanıcıların, kripto varlıklarını doğrulanması yapılmamış özel cüzdanlara aktarılmasına izin vermeyeceğini duyurdu. Borsa, 27 Ocak’tan itibaren kullanıcıların bu konuda gerekli görülen işlemleri gerçekleştirmemesi halinde para gönderme işlemlerini engelleyecek. Ayrıca yapılan açıklamada, kayıt işleminin gerçekleşmesi için kullanıcıların ek bir kimlik doğrulamasından geçmesi gerektiği belirtiliyor.

Bithumb’dan Doğrulanmamış Özel Cüzdanlara Karşı Önlem

Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithumb, kullanıcıların kripto varlıklarını doğrulanmamış özel cüzdanlara çekmelerine izin vermeyecek. Borsa bu konuda kullanıcılara kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için iki gün süre tanıdı.

Bithumb borsası bu hamlesi ile Güney Kore’de doğrulanmamış cüzdanlara kripto para çekmeyi yasaklayan dört büyük borsadan biri oldu. Hatırlatmak gerekirse, Güney Kore’deki diğer büyük borsalardan biri olan Coinone da yakın zamanda benzer bir politika uygulayacağını açıklamıştı.

Bithumb borsasının söz konusu politikasında, kullanıcıların sadece kendi özel cüzdanlarını kaydedebilecekleri belirtiliyor. Bunun yanında Upbit ve Korbit borsaları da bu politika izinden gidiyor. Ancak Upbit ve Korbit borsalarının bu konu ile ilgili herhangi bir politika değişikliği yayınlamadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim