Anlık Bildirim

Tatil Budur kripto parası Bitexen’de ön satışta

Tatilbudur platformunun sadakat programlarından faydalanılmasını sağlayacak ERC-20 tabanlı kripto parası TATIL bu hafta boyunca Bitexen borsasında ön satışta olacak. 

TATIL token Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar Erzurumspor, Sakaryaspor, Çaykur Rize gibi pek çok taraftar tokeni ön satışa sunan Bitexen borsası Tatilbudur ekosistemi ile iş birliği yapıyor. TATIL tokeni bu hafta boyunca ön satış bölümünde olacak. 

TATIL token ne kadar?

Tatil Token, Tatilbudur.com ekosistemi içerisinde kullanıcılarının sadakat programlarından faydalanmasını sağlayan blok zincir temelli bir varlık olacak. Tatil Token ile kullanıcılar birçok avantaja erişebilecek, Tatilbudur ürünlerine erken ya da avantajlı şekillerle sahip olabilecekler.

Ethereum ağı üzerinde ERC-20 standartlarında oluşturulan Tatil Token, beş yıllık bir dağılım planı ile hazırlandı ve düşük enflasyon değerine sahip bir hizmet tokeni olarak tasarlandı. Token ekonomisi, tokenin finansal istikrarı ve değeri kaybetmemesi amacıyla 2026 yılında son bulacak şekilde planlandı.

Tatil Token ile elde edilecek avantajlardan bazıları şu şekilde:

  •  Otellerde erken rezervasyon öncesinde ilave indirimle ön satışa erişim hakkı, ayrıcalıklı indirimler ve ürün bazlı indirimlerden yararlanma imkanı
  • Uçak bileti alımlarında hizmet bedeli indirimleri ve indirimli transfer hakları 
  • Konserlere özel etkinliklerde özel indirimler, katılım limitlerinde öncelik, ayrıcalıklı erişim hakkı 

Ön satış programına toplamda 5000000 TATIL tokeni ayrıldı. Tokeni hemen teslim almak isteyenler 50TRY ön satış fiyatını ödemek zorunda. 12 ay kilitli kalacak TATIL tokenler için ise 25TRY fiyat belirlenmiş. Ön satış sonrasında borsada listelenecek token ayrıca yakım programı da planlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim