Anlık Bildirim

Blu-ray sürücülü mini-bilgisayar; Mesh X215HD

Oturma ortalarını hedef alan ve çoklu ortam uygulamaları için geliştirilen kompakt boyutlu medya bilgisayarlarında Blu-ray kullanımı hızla artıyor. İngiltere merkezi Mesh Computers firması, Blu-ray sürücülü mini-bilgisayarını satışa sundu. Mesh Cute Mini PC serisi altında hazırlanan X215 HD kod adlı yeni modeli AMD platformunu kullanıyor ve 2.7GHz'de çalışan Athlon II X2 215 işlemcisinden güç alıyor.

AMD'nin 780G yonga setini temel alan Mini-ITX anakart üzerine inşa edilen sistem, kullanılan yonga seti itibariyle DirectX 10 destekli Radeon HD 3200 IGP'sini beraberin getiriyor ve bu sayede yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabiliyor. Bellek kapasitesi 2GB olarak belirlenen ve 320GB'lık sabit disk ile donatılan sistemde Siyah, Kırmızı, Mavi ve Beyaz olmak üzere 4 renk seçeneği sunuluyor.

Blu-ray sürücüsü ile dikkat çeken mini-bilgisayarın diğer özellikleri arasında Digital Dual DVB-T TV alıcısı, uzaktan kumanda, Logitech'in kablosuz klavye-fare seti gibi detaylara yer veriliyor. 1 yıllık garanti ile gelen X215 HD, 399£ satışa sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim