Anlık Bildirim

Boston Dynamics, Spot'un taklit yeteneğini gösteren yeni bir video paylaştı

Boston Dynamics, robot köpeği Spot'un The Rolling Stones Start Me Up şarkısına eşlik ettiği yeni bir video paylaştı. Robot köpek, klipte yer alan zorlayıcı hareketleri başarı ile taklit edebiliyor.

Boston Dynamics robot köpeğinin şaşırtıcı dans videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2020 yılının Haziran ayında ilk ticari robot köpeği Spot’u satışa sunan Boston Dynamics, çeşitli görevlerde kullanılabilecek robotun yeni bir videosunu paylaştı.

Uzun bir süredir dans edebildiği söylenen Spot, paylaşılan yeni videoda The Rolling Stones’un Tattoo You albümünün 40. yıldönümü kutlamalarına özel programlanarak, grubun ikonik "Start Me Up" şarkısına eşlik ediyor. Küçük robotun kolları olmadan Mick Jagger’ın bazı zorlu hareketlerini ve dudak senkronizasyonunu taklit edebilmesi gerçekten şaşırtıcı diyebiliriz. 

Birçok yeteneğe sahip

Geçtiğimiz aylarda Spot'un yeteneklerini de tanıtan şirket, nesneler ile etkileşime girebileceğini, oturma odasını toplama, kapıları açma, anahtarları vanaları açma ve bahçe ile ilgilenebileceğini söyledi. Birçok farklı yeteneğe sahip robot köpek Spot, uzaltılmış garanti ve ekstra pili olmadan 74.500 dolar fiyatıyla satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim